Aici va invitam sa povestiti cum v-ati simtit in timpul reprezentatiilor teatrale Q-Feel, indiferent daca erati pe scena sau in public.
De asemenea, orice pareri referitoare la Scoala Q-Feel sunt foarte bine primite.

luni, 8 februarie 2010

Pescarusul


Regia
  • Gabriela Ionita
Distributia
  • Arkadina - Ruxandra Neagu (Irina Nikolaevna Arkadina - dupa sot Trepleva - artista)
  • Treplev - Catalin Popa (Konstantin Gavrilovici Treplev - un tanar, fiul ei)
  • Sorin - Catalin Oprea (Piotr Nikolaevici Sorin - fratele ei)
  • Nina - Mihaela Bobocea (Nina Mihailovna Zarecinaia - o tanara fiica unui mosier bogat)
  • Polina - Victoria Leonte (Polina Andreevna - sotia administratorului lui Sorin)
  • Masa - Alina Breahna (fiica lui)
  • Trigorin - Alex Dragomir (Boris Alexeevici Trigorin - scriitor)
  • Dorn - Mihai Surupaceanu (Evgheni Sergheevici Dorn - medic)
  • Medvedenco - George Avadanei (Semion Semionovici Medvedenko - invatator)
Spectacole
  • sambata 13.februarie.2010, ora 18.00, Casa de Cultura Friedrich Schiller (bucuresti, batistei nr.15 - langa ambasada SUA) - intrarea libera
Poze

8 comentarii:

  1. Oare trisez daca spun dinainte ca o sa ma simt bine in cadrul acestui eveniment? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. are cineva filmul rusesc "Pescarusul" ?
    (cata.oprea@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde mergem sambata seara? O intrebare la care multi dintre noi au gasit raspunsul acum ceva vreme. Asa cum ne-am obisnuit... sambata seara mergem la Casa Schiller.
    O seara "ca o fasie rupta din rochia de bal a bunicii", O seara a mai multor destine care si-au ales ca si simboluri un pescarus, un lac, o scena, o cortina si o ceasca ceai. Toti isi vor incheia scurtul si zbuciumatul drum catre "casa", toti isi vor perinda destinele dezgolite de atata suferinta, gelozie, bucurie, implinire, dezamagire. Numai cortina va ramane deschisa asteptand sa fie trasa pentru a-si primi binecuvantata odihna printre obiectele de recuzita.
    Vom deveni obrazul pe care vor curge lacrimile personajelor noastre; vor lasa urmele si gustul lor in sufletul nostru...

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari!!! Ati fost superbi!!!
    Ati reusit sa smulgeti lacrimi de pe obrazul spectatorilor (si foarte putini reusesc asta). Am avut impresia ca vad un spectacol la TNB jucat de actori profesionisti. Meritul este in primul rand al vostru, iar in al doilea rand al Gabrielei.
    Aplauze pentru entuziasmul si daruirea de care ati dat dovada.

    RăspundețiȘtergere
  5. No comment: http://reinvented.ro/wp-content/uploads/2010/02/Picture1.JPG

    RăspundețiȘtergere
  6. am tacut timida si mi-am scos palaria sufletului in fata voastra... Cehov de acolo din lumea lui a fost aseara cu noi si lacrimi i-au curs pe obrajii eterni....dincolo de cuvinte e tacerea care sigur, ma poate exprima mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari pentru spectacol!
    Toti ati jucat bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Rux alias Arkadina14 februarie 2010 la 09:21

    Eu am fost placut surprinsa de toti colegii mei din piesa. Dar ce mi-a placut cel mai mult a fost relatia dintre personaje si dintre noi, cei care le interpretam. Am fost impresionata de modul in care am fost ajutata in anumite scene, sustinuta, pusa in valoare. Fara personaje ca Trigorin sau Dorn, Arkadina n-ar fi fost nici pe departe atat de vizibila. Dar atunci cand partenerul tau pe scena se opreste fix in locul ideal care ar pune cel mai bine in valoare scena ta, cand are grija sa te ridice de jos pentru a nu face piruete caraghioase din cauza trenei foarte lungi,cand iti serveste replicile la fix, cand improvizeaza in cel mai natural mod acoperind discret eventuale scapari, atunci nu pot decat sa va multumesc din suflet si sa sper ca si pe viitor voi avea parte de voi. Sunteti minunati: talentati, altruisti, inteligenti. Pentru mine Pescarusul a fost o lectie frumoasa despre ce inseamna sa joci pentru placerea jocului.

    RăspundețiȘtergere