Aici va invitam sa povestiti cum v-ati simtit in timpul reprezentatiilor teatrale Q-Feel, indiferent daca erati pe scena sau in public.
De asemenea, orice pareri referitoare la Scoala Q-Feel sunt foarte bine primite.

joi, 11 februarie 2010

*"Negustorul din Venetia"de W.Shakespeare
Duminica 21 Februarie, ora 20:00
  la Club Metropolis (Bld. Unirii, nr. 1, Complex Unirii - Aripa Calarasi, etaj 4)

1596, Venetia. Tanarul Bassanio are nevoie de un imprumut de 3000 ducati ca sa poata sa o curteze cum trebuie pe frumoasa Portia, una dintre mostenitoarele bogate ale Venetiei. Pentru a obtine fondurile necesare, Bassanio apeleaza la un prieten de-al sau, Antonio, care din pacate si-a investit banii in niste transporturi care sunt inca pe mare. Dar totusi, ca sa isi ajute amicul aflat la ananghie, Antonio aranjeaza un imprumut pe termen scurt cu Shylock, un camatar evreu. Acesta are o ura puternica pentru Antonio, care in trecut s-a purtat cu dispret fata de el. Ca sa ridice miza imprumutului, Shylock pune o conditie marcata de un umor bizar: daca in termen de 3 luni nu i se returneaza suma imprumutata, el are dreptul sa pretinda exact un kilogram din carnea lui Antonio. Negustorul accepta targul, crezand ca poate sa returneze suma ceruta pana la finele termenului de 3 luni, dar termenul trece si Antonio nu are banii. Fiica camatarului evreu, Jessica, fuge cu un crestin, ceea ce sporeste si mai mult ura lui Shylock. In timp ce Bassanio o peteste pe Portia si Gratiano pe Nerissa (insotiotarea Portiei), Skylock isi reclama rascumpararea banilor conform intelegerii. In pofida tuturor celor intamplate, negutatorul nu accepta nici o alta intelegere in afara celei mentionate in contractul lui initial. Cum se rezolva acestea... aflati duminica 21 februarie 2010

Regia: Doina Ionescu
Durata spectacol: 1h:30min
Intrarea libera (recomandam consumatie minim 15 ron/persoana)

2 comentarii:

  1. BRAVOS DOMNILOR! Cu siguranta cea mai buna reprezentatie de pana acum! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost o experienta placuta, interesanta, as zice chiar utila, daca vrei sa te perfectionezi.

    Conditiile n-au fost nici pe departe prielnice - lumina difuza, zgomotul de fundal din partea principala a clubului, lipsa de oxigen si faptul ca nu am avut suficienta apa in culise. :)
    Pentru a compensa, am incercat sa vorbesc mai tare decat in alte spectacole. Mi se uscase gura si m-am balbait mai mult ca niciodata. Spre final simteam ca nu mai am energie si era greu sa dau replici in care trebuia sa tip, respectiv sa fiu pe faza cand trebuia sa intervin cu replici scurte. Toate astea in ciuda faptului ca jucam cu placere.
    Cred ca n-am fost singurul care s-a resimtit; si colegilor le-a fost greu sa joace.
    Important e ca ne-am incapatant cu totii sa ducem piesa la bun sfarsit si ne-am sustinut unii pe ceilalti.

    Astept cu nerabdare urmatorul spectacol. :D

    RăspundețiȘtergere